Onze producten

TOP biedt wereldwijd een breed scala aan producten voor SHE en QA-QC gerelateerde uitdagingen.

Onze producten zijn gebaseerd op onze kennis en ervaring van meer dan 30 jaar in de industrie. Dat betekent niet dat we oude methoden gebruiken, het tegendeel is waar; we bestaan zo lang vanwege ons vermogen en onze wens om ons voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de industrie.

Usability, snelle interventie, zichtbare impact, binnen wettelijke grenzen, gevoel voor de lokale (bedrijfs) cultuur. Dat zijn de grenzen van onze producten. De onderstaande producten kunnen ‘van het schap’ van TOP worden genomen, we zijn klaar om te rollen! Wacht niet en neem vandaag nog contact met ons op om samen impact te realiseren!

Staat uw wens of oplossing hieronder niet vermeld? Bel ons voor een gratis en effectieve (strategische) sessie om erachter te komen wat uw bedrijf nodig heeft en in wat wat TOP samen met u kan realiseren.

shutterstock_1515069725

Onze producten

TOP biedt wereldwijd een breed scala aan producten voor SHE en QA-QC gerelateerde uitdagingen.

HR and staffing

HR & Staffing

TOP is sinds 1989 gespecialiseerd in het werven van specialisten voor (inter)nationale projecten. behalve tijdelijk personeel, leveren wij personeel voor vaste posities bij onze opdrachtgevers

NCOB

NCOB – BRL 9320

Asfaltproducenten zijn gebonden aan het toepassen van goedgekeurde samenstellende bouwstoffen voor de productie van asfalt.

foto leidinggeven landscape oranje

Auditen

Onze consultants zijn ervaren en wereldwijd inzetbaar in een breed aspect van auditen alsook het ontwikkelen van audit processen binnen een organisatie

ISO 9001 14001 45001

ISO 9001 | 14001 | 45001

Een pro-actief QA / HSE beleid brengt bedrijven naar een hoger niveau. De ISO 9001-, ISO 14001- & ISO 45001 standaard vereist een strategische aanpak en voegt een aantal nieuwe begrippen als leiderschap, continue verbetering en stakeholder-management toe.

ISM compliance

ISM | ISPS | MLC | OVMSA

Sinds de introductie van de ISM code heeft TOP tal van klant organisaties begeleid naar ISM compliance. zowel aan boord van schepen als het behalen van een doc. Onze consultants weten wat ze moeten doen, spreken uw taal en nemen verantwoordelijkheid in het te behalen succes.

RIEtool

RI&E Tool

De RI&E wordt vaak gezien als de basis van een effectief en gezond arbo- & gezondheidsbeleid. Toch worden er nog RIE’s zelfstandig door (externe) veiligheidskundigen uitgevoerd en gerapporteerd. krijg dat maar eens omgebogen naar actief beleid!

Hazid,jpg

FMECA/ HAZID/ HAZOP/ SIMOPS sessies

Sinds 1989 hebben TOP consultants kennis en ervaring opgebouwd in het behandelen van (project) risico’s en gevaren in uw markt. Het succes ligt volgens ons in het faciliteren van goed georganiseerde sessies voorafgaand aan een project.

 

Foto met Impactive

IMPACTIVE

Uw eigen online management platform. In de cloud, mobiel en eenvoudig in gebruik. Het digitaliseren van uw management handboek met normen en BRL’s incl. formulieren, workflows, dash-boards, herinneringen & maatregelendossier. 24/7 online inzicht in en sturing op de in- en output van de KPI’s van het management systeem.

elearning

Safety Impact door E-Learning

TOP heeft essentiële kennis van veilig werken, gezonde werkomstandigheden en risicomanagement beschikbaar in e-learning. tijd en locatie gebonden leren is verleden tijd!

legal registers

CSR – Internationale Wettelijke Registers

Bij het opstarten van een nieuw project of bedrijf in het buitenland kunt u te maken krijgen met operationele en gerechtelijke beperkingen. TOP heeft een bewezen staat van dienst in internationale zaken wat betreft arbeidsveiligheid, gezondheid, welzijn en milieu (VGWM).

ISO9001-14001-18001

Critical Equipment Assessment

Een critical equipment assessment (CEA) maakt zichtbaar welke equipment kritisch is in termen van veiligheid voor mens, bescherming van het milieu, productie kosten en juridische gevolgen door niet voldoen aan eisen.

Business people in a seminar

Training: Standaard of Maatwerk

Cultuur sensitief zijn, trainen in de context van leiderschap, management development, communicatie en proces management is onze specialiteit!

Safety Escape Room

Safety Escape Room 

Van ongevallen moet geleerd worden. Maar wat als één misstap fataal kan zijn. Door gebruik te maken van de Mobiele Safety Escape room wordt er een veilige werkomgeving gecrëerd die de grootste ongevallen toe laat, zonder dat er iemand gewond raakt.

dylan-mcleod-4zqvu9dyvSk-unsplash

Inventory Hazardous Materials

Samen met onze klanten verbeteren we bedrijfsprocessen, minimaliseren wij “procesafval” en helpen risico’s te verminderen. Kwaliteitsborging & kwaliteitscontrole, gezondheid, veiligheid & milieubeheer, risico- & procesbeheersing is onze specialiteit

devices-2020

SHE Software

Our software solution assure, is a mobile first solution that will help you track, record and report on health and safety information in real time.

bridge manual

Maritieme boeken

TOP is sinds 1989 actief in de maritieme sector. TOP levert al vele jaren de (standaard) bridge manuals die voldoen aan de eisen vanuit IMO (Marpol, Solas, STCW, MLC, ISM, etc.). U kunt veilig varen en zult geen problemen krijgen met port state control en/ of uw klasse bureau.