Nl Engels

Trainingen

Op maat gemaakte trainingen voor professioneel succes.

Voor wie?

Onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus van een organisatie, van eerstelijns medewerkers tot senior level executives. Wij hebben ervaring met verschillende culturen en kunnen onze trainingen daarop aanpassen.

Wat doen we?

Wij bieden een verscheidenheid aan standaard- en maatwerktrainingen, waaronder oorzakenanalyse, het creëren van een veiligheidscultuur, incidentenonderzoek, interne audits, leiderschap op het gebied van veiligheid, risicobeheer en meer. Elke training wordt afgestemd op de specifieke wensen van onze klant.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is een hoge mate van betrokkenheid en begrip bij de deelnemers, wat zich vertaalt naar echte resultaten op het werk. Met onze bewezen staat van dienst van tientallen jaren internationale trainingservaring garanderen wij dat onze klanten de vaardigheden verwerven die zij nodig hebben om beter te presteren in hun professionele rollen.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Risk management

Risk Assessment Tool

Dynamische risicobeoordeling Lees meer →
Audits

ISO 45001 Interne Audit

Audit de ISO 45001 uitvoering Lees meer →
Guidance and implementation

Legal Register

Wettelijke registratie volgens ISO 45001 Lees meer →
Audits

Safety Culture Ladder Interne Audit

Veiligheidsbewustzijn verbeteren Lees meer →
Bekijk alle diensten