Nl Engels

Algemene HSEQ Support

Ondersteuning voor HSEQ

Voor wie?

Onze HSEQ support is bedoeld voor organisaties die niet compliant zijn of dreigen te worden. Dit kan tijdens projecten gebeuren, maar ook binnen de organisatie. Je zoekt een oplossing om op korte termijn te voldoen aan HSEQ-gerelateerde eisen. Zo voorkom je dat een project vertraging oploopt, of dat je reputatieschade oploopt als bedrijf.

Wat doen we?

We analyseren de problemen, identificeren de grootste belanghebbenden en stellen een plan van aanpak op om direct naar oplossing te werken. Dit doen we door middel van assessments, audits, of onderzoeken. De oplossing wordt geïmplementeerd aan de hand van consulting, trainingssessies of een ander middel zodat het project weer compliant wordt.

Wat is het resultaat?

Het compliance probleem is opgelost vanuit de kern, binnen een zo kort mogelijke termijn. We doen er alles aan om aan alle vereisten te voldoen en de verwachtingen waar te maken.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Training

Safety Awareness Escape Room

Leuke en efficiënte veiligheidstraining Lees meer →
Audits

Safety Culture Ladder Interne Audit

Veiligheidsbewustzijn verbeteren Lees meer →
Training

Trainingen

Op maat gemaakte trainingen voor professioneel succes Lees meer →
Guidance and implementation

CO2 Performance Ladder Implementatie

Verminder CO2-uitstoot en energieverbruik Lees meer →
Bekijk alle diensten