Nl Engels

Algemene HSEQ Support

Ondersteuning voor HSEQ

Voor wie?

Onze HSEQ support is bedoeld voor organisaties die niet compliant zijn of dreigen te worden. Dit kan tijdens projecten gebeuren, maar ook binnen de organisatie. Je zoekt een oplossing om op korte termijn te voldoen aan HSEQ-gerelateerde eisen. Zo voorkom je dat een project vertraging oploopt, of dat je reputatieschade oploopt als bedrijf.

Wat doen we?

We analyseren de problemen, identificeren de grootste belanghebbenden en stellen een plan van aanpak op om direct naar oplossing te werken. Dit doen we door middel van assessments, audits, of onderzoeken. De oplossing wordt geïmplementeerd aan de hand van consulting, trainingssessies of een ander middel zodat het project weer compliant wordt.

Wat is het resultaat?

Het compliance probleem is opgelost vanuit de kern, binnen een zo kort mogelijke termijn. We doen er alles aan om aan alle vereisten te voldoen en de verwachtingen waar te maken.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Audits

CO2 Performance Ladder Interne Audit

CO2-uitstoot en energieverbruik reduceren Lees meer →
Guidance and implementation

ISO 9001 Implementatie

Implementeer het ISO 9001 certificaat Lees meer →
Audits

MVO Performance Ladder Interne Audit

Beter maatschappelijk verantwoord ondernemen Lees meer →
Software solutions

Impactive

Alles-in-één oplossing voor bedrijfsprocessen Lees meer →
Bekijk alle diensten