Nl Engels

Impactive

Breng al je bedrijfsprocessen samen in een cloud based applicatie.

Voor wie?

Bedrijven die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing voor al hun bedrijfsprocessen. Je wilt niet langer van systeem naar systeem hoppen om alle data te verzamelen en inzichtelijk te krijgen, maar bent op zoek naar een applicatie die alles samenbrengt.

Wat doen we?

Met Impactive bieden we een persoonlijk online beheersysteem in de cloud. De mobiel- en gebruiksvriendelijke software biedt inzicht in de KPI's van je bedrijf. Het is mogelijk om taken toe te wijzen, zodat doelen tijdig worden bereikt. Alles wordt vertaald naar een overzicht met duidelijke grafieken die inzicht bieden in de voortgang. Alle features zijn beschikbaar op ieder apparaat, van mobiel tot tablet tot desktop.

Wat is het resultaat?

Je hebt één plek waar je alles hebt. Duidelijke resultaten en voortgang van processen maken het mogelijk om meer grip te krijgen, tijdswinst te behalen en overzicht te houden.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Guidance and implementation

ISO 9001 Implementatie

Implementeer het ISO 9001 certificaat Lees meer →
Software solutions

Edumersive

360° video E-learning platform Lees meer →
Guidance and implementation

Algemene HSEQ Support

Ondersteuning voor HSEQ Lees meer →
Audits

ISO 9001 Interne Audit

Audit de ISO 9001 uitvoering Lees meer →
Bekijk alle diensten