Nl Engels

Risk Assessment Tool

Met een dynamische risicobeoordeling is deze altijd accuraat en up-to-date

Voor wie?

Bedrijven die een effectief arbobeleid willen opvolgen als het gaat om risicobeheer. Je wilt graag dat de risicobeoordeling een dynamisch document is, in plaats van een statisch formulier dat moeilijk kan worden nageleefd.

Wat doen we?

Onze Risk Assesment tool biedt een instrument om je risicobeoordeling geheel dynamisch te maken. In plaats van een statische rapportage is het een overzichtstabel waaruit in één oogopslag verbeterpunten te herkennen zijn. De tool is gebaseerd op verplichte onderdelen uit "Arbo informatieblad 1" en eenvoudig uit te breiden met andere gevarencategorieën. Onze tool is getest en goedgekeurd volgens de Nederlandse wet door een externe deskundige.

Wat is het resultaat?

Je kunt actief gebruik maken van de input en betrokkenheid van werknemers om de beste en meest waardevolle informatie over je arboprestaties te krijgen. Met een overzichtslijst, inventarisatie en beoordelingsbladen voor iedere categorie kun je eenvoudig audits en inspecties doen. Je risicobeoordeling is hierdoor altijd accuraat en up-to-date.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Guidance and implementation

Algemene HSEQ Support

Ondersteuning voor HSEQ Lees meer →
Training

Safety Awareness Escape Room

Leuke en efficiënte veiligheidstraining Lees meer →
Risk management

HAZID / HAZOP Sessies

Lagere kosten en verbeterde veiligheid voor projecten Lees meer →
Software solutions

Impactive

Alles-in-één oplossing voor bedrijfsprocessen Lees meer →
Bekijk alle diensten