Nl Engels

HAZID / HAZOP Sessies

Lagere kosten en verbeterde veiligheid voor projecten

Voor wie?

De HAZID en HAZOP sessies van TOP zijn bedoeld voor bedrijven en zakelijke stakeholders die potentiële risico's, gevaren en gevolgen op de werkplek in kaart willen brengen. Deze sessies zijn nuttig voor degenen die beslissingen nemen over projectontwikkeling, omdat ze kunnen helpen veranderingen door te voeren met minimale kosten.

Wat doen we?

Ons ervaren multidisciplinaire team voert een gestructureerde aanpak uit voor een vroegtijdige gevarenbeoordeling. Wij creëren een landschap van te beoordelen gebieden, vullen matrices met gevaren en gevolgen vóór de sessie, geven instructies over do's & don'ts tijdens de sessie en geven richtlijnen voor risicomanagement procedures.

Wat is het resultaat?

Dankzij de HAZID / HAZOP sessies kunnen klanten voldoen aan de wettelijke eisen voor risicobeoordelingen en kunnen zij procesveiligheid bereiken met lagere kosten. Vroegtijdige identificatie van gevaarlijke gebieden en regelgevende instanties (stakeholderanalyse) is ook mogelijk. Het delen van kennis tussen verschillende functies creëert een mogelijkheid voor effectieve besluitvorming terwijl men van elkaar leert. Tot slot is na afloop van de sessie(s) een evaluatiebijeenkomst opgenomen.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Training

Safety Awareness Escape Room

Leuke en efficiënte veiligheidstraining Lees meer →
Guidance and implementation

Safety Culture Ladder Implementatie

Veiligheidsbewustzijn verhogen Lees meer →
Guidance and implementation

Algemene HSEQ Support

Ondersteuning voor HSEQ Lees meer →
Risk management

Risk Assessment Tool

Dynamische risicobeoordeling Lees meer →
Bekijk alle diensten