Nl Engels

Edumersive

Een digitale 360° leeromgeving op maat waarin medewerkers praktisch kunnen leren.

Voor wie?

Bedrijven die de capaciteit, vaardigheden en kennis van hun medewerkers naar een hoger niveau willen brengen. Je wilt met behulp van E-learning je medewerkers individueel of in groepen praktische kennis op laten doen in een real-life omgeving.

Wat doen we?

Met Edumersive bieden we een krachtig 360° video E-learning platform om trainingen te geven. Onze 360° camera kan een werkplek, voer- of vaartuig of werkzaamheden volledig in beeld brengen. Deze beelden kunnen worden verreikt met 2D-video's, afbeeldingen, geluiden, stemmen, aandachtspunten en andere (interactieve) leerelementen om een training geheel naar specificaties samen te stellen. Wij beheren, creëren, trainen, beoordelen, evalueren en analyseren je training op maat op een gebruiksvriendelijke manier.

Wat is het resultaat?

Medewerkers leren in praktische zin door middel van real-life situaties. Ze kunnen de training zo vaak volgen als ze willen en wanneer ze maar willen. Het levert tijd op en bespaart kosten. Met onze trainingen op maat krijg je duidelijk inzicht in de resultaten en statistieken.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Training

Basic Safety & Risk Management Training (E-learning)

Cursus voor basisveiligheid en risico management Lees meer →
Guidance and implementation

ISO 45001 Implementatie

Implementeer het ISO 45001 certificaat Lees meer →
Guidance and implementation

Algemene HSEQ Support

Ondersteuning voor HSEQ Lees meer →
Audits

ISO 45001 Interne Audit

Audit de ISO 45001 uitvoering Lees meer →
Bekijk alle diensten