Nl Engels
← Terug
Consultancy

HSEQ support voor Valveco

Services: Algemene HSEQ Support

Vergroten van het bewustzijn op het gebied van HSEQ om het bedrijf op een hoger niveau te krijgen.

Klant

Valveco

Deventerseweg 68, 2994 LD Barendrecht, The Netherlands

Probleem

Valveco gebruikt gestandaardiseerde processen om hun bedrijf te runnen.
Er mist een aangewezen QA-HSE-persoon binnen het bedrijf en daarom hebben ze ervoor gekozen om hun HSEQ-activiteiten uit te besteden. Omdat ze hun risico’s willen verkleinen dat één persoon die verantwoordelijkheid draagt, hebben ze voor TOP gekozen, mede ook omdat we continuïteit kunnen bieden.

Daarnaast hebben ze het kwaliteitssysteem opgezet in lijn met de ISO-norm maar deze is niet volledig geïntegreerd in hun bedrijfsprocessen.

Plan

We zijn een project gestart dat we Q-transparency hebben genoemd om de bekendheid van Valveco te vergroten. Met de focus op een goed en professioneel QMS (Quality Management System) en hoe dit voor hen kan werken.

Uitvoering

De uitvoering bestaat uit intern stakeholdermanagement gevolgd door brown paper sessies met geselecteerde  groepen mensen en Q&A sessies.

Hoe verloopt het verder?

De bal rolt! Mensen zijn positief, maar ook nog een beetje terughoudend omdat ze meer “bewijs” willen dat het systeem echt doet wat het moet doen.

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

Internationale HSEQ Support voor Cadeler Bekijk case study →
ISO 9001 opfriscursus & audit voor Damen Bekijk case study →
BRL 9320 voor asfalt van Bouwend Nederland Bekijk case study →