Nl Engels
← Terug
Consultancy

Internationale HSEQ Support voor Cadeler

Services: Algemene HSEQ Support

TOP stelde projectdocumentatie op in overeenstemming met de eisen van de klant en Cadelers’ Integrated Management Systeem.

Klant

Cadeler

Kopenhagen, DK, Esbjerg DK, Rotterdam Maasvlakte NL, Hollandse Kust Zuid (project locatie)

Probleem

Cadeler was onderbemand en miste de vereiste HSEQ-vaardigheden om hun projectteams te ondersteunen om zo deze projecten op een goede manier voor te bereiden en aan alle eisen van de klant te voldoen. 

Plan

Alle wensen/eisen van de klant in kaart brengen en het IMS van Cadeler doorlezen om een ​​goed beeld te krijgen van wat er nodig was en welke informatie beschikbaar was. Onze consultant had contact en interviews met de medewerkers om inzicht te krijgen in hun kennisniveau en hun verwachtingen.

Uitvoering

Op basis van het plan is onze consultant begonnen met het opstellen van de minimaal vereiste documentatie  en valideerde hij de inhoud voortdurend met de verschillende belanghebbenden om ervoor te zorgen dat we op de goede weg waren.

Hoe verloopt het verder?

TOP heeft alle project gerelateerde documenten op tijd geleverd en deze zijn allemaal geaccepteerd door Cadeler. Alle relevante belanghebbenden zijn op de hoogte van de projectvereisten.

Het project is afgerond en de opdrachtgever is zeer tevreden over onze prestatie. We kijken terug op een succesvolle tijd en samenwerking.

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

HSEQ support voor Valveco Bekijk case study →
ISM Audits en DPA voor De Hoop Bekijk case study →
ISO 9001 opfriscursus & audit voor Damen Bekijk case study →