Nl Engels
← Terug
Consultancy

ISM Audits en DPA voor De Hoop

Services: ISM Interne Audit, ISPS Interne Audit, Vessel Management Support

Ondersteuning bij interne audits en het bijwerken van hun maritieme boeken.

Klant

De Hoop Terneuzen

Duitslandweg 2, 4538 BK TERNEUZEN, Havennummer 1421

Probleem

De Hoop vaart met een aantal zand/grind baggerschepen om zand en grind aan land te brengen. Die gebruiken ze voor de bouw of om beton te maken.

Het ontbrak de organisatie aan kennis en competenties op het gebied van ISM (International Safety Management, ISPS (International Ship and Port Facility Security Code) en General Ship Management (maritieme boeken).

Plan

We ondersteunden hen met het uitvoeren van interne audits, het herzien en bijwerken van de maritieme boeken in overeenstemming met de huidige normen en classificatie-eisen en het uitvoeren van verschillende scheepsaudits & -bezoeken.

Uitvoering

Onze consultants gebruikten een combinatie van middelen om de organisatie te ondersteunen en trainden ook het team om hun kennis over deze diensten verder te vergroten. Er waren enkele uitdagingen waarbij verschillende incidentonderzoeken moesten worden uitgevoerd, hiervan hebben we veel geleerd om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Hoe verloopt het verder?

We hebben een balans kunnen vinden tussen onze dienstverlening en De Hoop. Onlangs is er een nieuwbouwschip in de vaart gekomen dat nogal wat aandacht vergde, maar we zijn er in goede samenwerking in geslaagd om alle documentatie en processen op orde te krijgen.

Op naar de volgende uitdaging!

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

ISO 9001 opfriscursus & audit voor Damen Bekijk case study →
BRL 9320 voor asfalt van Bouwend Nederland Bekijk case study →
HSEQ support voor Valveco Bekijk case study →