Nl Engels
← Terug
Training

E-learning over veiligheid voor Multraship

Services: Basic Safety & Risk Management Training (E-learning)

Verbeteren van het veiligheidsbewustzijn binnen het bedrijf door E-learning.

Klant

Multraship Towage & Salvage Terneuzen

Schuttershofweg 1, 4538 AA Terneuzen, The Netherlands

Probleem

Multraship is een toonaangevend Nederlands sleep- en bergingsbedrijf. De kernactiviteiten van Multraship zijn haven- en terminalsleepvaart, berging, zeesleepvaart, offshorediensten en havendiensten.

Ze hadden behoefte aan veiligheidsbewustzijn bij hun personeel en wilden iedereen op hetzelfde niveau brengen. Dit was moeilijk omdat ze veel zeevarende werknemers hebben en niet iedereen op kantoor kan zijn voor een standaard klassikale training. E-learning was in dit geval de beste oplossing. 

Plan

De E-learning presenteren aan Multraship en alle mogelijkheden laten zien. Nadere wensen van de klant bespreken en een plan van aanpak opstellen.

Uitvoering

Alle mogelijkheden zijn persoonlijk besproken met de HSEQ afdeling van Multraship. Zodra alles duidelijk was voor beide partijen is de E-learning ontwikkeld en afgerond. De E-learning is nu beschikbaar in zowel het Engels als in het Nederlands, zodat alle medewerkers van de organisatie de inhoud kunnen volgen en begrijpen.

Er is een officiële presentatie van de E-learning gegeven.

Hoe verloopt het verder?

Multraship communiceerde de E-learning intern met alle medewerkers. Iedereen is uitgenodigd en heeft zijn persoonlijke inlogcode gekregen om aan zijn eigen E-learning traject te kunnen beginnen. 

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

Safety Escape Room voor Delfland Bekijk case study →
ISM Audits en DPA voor De Hoop Bekijk case study →
ISO 9001 opfriscursus & audit voor Damen Bekijk case study →