Nl Engels
← Terug
Consultancy Training

Safety Escape Room voor Delfland

Services: Safety Awareness Escape Room

Het creëren van veiligheidsbewustzijn onder de medewerkers door het spelen van de Safety escape room.

Klant

Hoogheemraadschap Delfland

Phoenixstraat 32, 2611 AL Delft, The Netherlands

Probleem

Hoogheemraadschap Delfland is verantwoordelijk voor schoon en veilig water in de wijk Delft. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor dijken, duinen, rivieren gebaseerde waterbeheersing.

Het creëren van veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie, bij de medewerkers, was een punt van aandacht.

Plan

Veiligheidsbewustzijn creëren op een leuke, effectieve en interactieve manier. Dit bereiken door de safety escape room te ervaren, in teamverband te werken en achteraf de professionele debriefing van TOP te mogen  ontvangen.

Uitvoering

Onze partner, The Escape Room Designer, heeft de trailer op locatie geplaatst en geinstalleerd. Nadat alle medewerkers van de organisatie in groepen waren verdeeld en de briefing van de gamemaster habben gekregen, gingen ze de escape room in. Na 30 min. spelen. is er een debriefing gehouden door een van onze TOP consultants, tijdens deze debriefing zijn alle observaties besproken en gecommuniceerd met de groep. 

Hoe verloopt het verder?

De medewerkers hebben de escape room ervaren als een leuke en interactieve manier om te leren over veiligheidsbewustzijn. Het geeft een andere kijk op bepaalde veiligheidsonderwerpen en het was goed om in een wisselend team van collega’s te spelen om elkaars aanpak te leren kennen.

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

E-learning over veiligheid voor Multraship Bekijk case study →
ISO 9001 opfriscursus & audit voor Damen Bekijk case study →
ISM Audits en DPA voor De Hoop Bekijk case study →