Impactive

Uw eigen online management platform. In de cloud, mobiel en eenvoudig in gebruik

Het digitaliseren van uw management handboek met normen en BRL’s incl. formulieren, workflows, dash-boards, herinneringen & maatregelendossier. 24/7 online inzicht in en sturing op de in- en output van de KPI’s van het management systeem. Een (of meerdere) dashboards waarin u real-time de status van de organisatie kunt zien. Eenvoudig behalen, behouden en onderhouden van uw certificeringen.

IMPACTIVE HEEFT ALS RESULTAAT:

  • Van een statisch certificaat aan de muur naar een dynamische en praktische toepassing om certificeringen binnen uw organisatie te laten “leven”;
  • Dat alle formulieren en de automatisering daarvan op elk device bruikbaar zijn;
  • Dat u meer grip heeft op de processen, ook op afstand;
  • Dat het tijd bespaart en u het overzicht behoudt.

 

MANIER VAN WERKEN

Workflows worden gebruikt om processen te automatiseren en te monitoren. Hierdoor wordt het overzicht behouden, risico’s gemanaged en effectiever gewerkt, waardoor u betere beslissingen kunt nemen en meer tijd over houdt voor belangrijke zaken. Met de Workflow functies worden formulieren en maatregelen aan verantwoordelijken toegewezen en worden bepaalde condities, triggers en autorisaties ingesteld. Alle input data van registraties en maatregelen wordt met 1 druk op de knop vertaald naar een grafiek in verschillende formats. Zo heeft u een duidelijk dashboard dat inzicht geeft om de organisatie bij te sturen en verder te optimaliseren.

Uit registraties en workflows vloeien maatregelen voort die toege-voegd, bijgehouden en gemonitord worden. Wij bieden een zeer flexibele en volautomatische module om maatregelen te beheren en een overzichtelijk dashboard met takenbeheer. Hierdoor blijft er nooit iets liggen en worden automatische notificaties verstuurd als iets dreigt te verlopen.

IMPACTIVE is op zowel PC als mobiel en tablet beschikbaar. Voor collega’s in het veld, die met mobiel en tablet werken, zijn procedures, formulieren en taken altijd toegankelijk! Met de QR code functionaliteit beland u direct in het juiste formulier.

“ENSURE YOUR PEOPLE’S SAFETY, BUILD A CULTURE OF SAFETY & ENGAGEMENT”

Download the productleaflet

Geïnteresseerd? Vraag hier een demo omgeving aan!

      Meer informatie?