Maritieme boeken

TOP - Maritieme Boeken

LICENSE TO OPERATE: ADEQUAAT REAGEREN OP NOODSITUATIES
TOP is sinds 1989 actief in de maritieme sector. TOP levert al vele jaren de (standaard) bridge manuals die voldoen aan de eisen vanuit IMO (Marpol, Solas, STCW, MLC, ISM, etc.). U kunt veilig varen en zult geen problemen krijgen met port state control en/ of uw klasse bureau. De manuals zijn altijd volgens de laatste wet- & regelgeving en derhalve up-to-date.
bridge manual

Maritieme documenten en boekwerken

De Internationale wetgeving is continu aan veranderingen onderhevig. Er worden steeds hogere en uitgebreidere eisen gesteld aan de uitrusting van het schip. Deze eisen liggen vastgelegd in MEPC.1/Circ.873 uitgegeven door IMO.

Wij begrijpen uw branche

TOP heeft sinds 1989 ruime ervaring op het gebied van het opzetten van handboeken opgebouwd. Mede door onze specialistische kennis op maritiem gebied kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van praktische handboeken.

Wij bieden de beste oplossing

Door nauw contact met de ‘Divisie Scheepvaart’, de KVNR én contacten met vlaggenstaat vertegenwoordigers worden ontwikkelingen op dit vlak door TOP op de voet gevolgd.

Wereldwijde dekking

Bij TOP geloven we in snelle en betrouwbare levering van deze “verplichte kost”. Wij hebben onze jarenlange ervaring op het gebied van maritieme wet- & regelgeving omgezet in praktische handboeken. Denk hierbij aan de redelijk standaard SOPEP manuals tot bijvoorbeeld specifieke Emergency Towing Booklets.

Wij sturen de rederij of scheepseigenaar een questionnaire waarin alle belangrijke zaken ingevuld dienen te worden. Op basis hiervan maken we de manuals scheepsspecifiek. Vervolgens worden aan de hand van tekeningen en andere (technische) specificaties de specifieke situatie beschreven. Wij zorgen ook voor het aanbieden van de manuals aan het klasse bureau van de klant. Het eindproduct is een boek- werk dat aan de laatste stand van wet- & regelgeving vol- doet en wat praktisch toepasbaar is door de bemanning. Indien gewenst, kunnen de bridge manuals ook geleverd worden in de huisstijl van de klant.

Acceptatie door klasse

We maken nog steeds regelmatig mee dat Klasse de reder naar TOP doorverwijst, om zo verzekerd te zijn dat de verplichte boekwerken op het juiste niveau aan boord komen. Een manual van TOP geeft vertrouwen in een praktische invulling van de wettelijke basis.

‘WHEN YOU’RE MANAGING AN EMERGENCY DEPARTMENT, YOU’RE TRYING TO KEEP EVERYONE CALM, SO WHEN AN EMERGENCY COMES IN THE DOOR, EVERYONE CAN DO THEIR BEST WORK’

Glen Mazzara

Download het productleaflet

    Meer informatie?