Nl Engels

ISPS Support

Zorgen voor naleving van de ISPS-eisen

Voor wie?

TOP biedt consultants en diensten voor ISPS-compliance aan klanten wereldwijd met schepen van alle typen, waaronder grote schepen, passagiersschepen, stukgoedschepen, heavy lift schepen, schepen voor speciale doeleinden en commerciële en superjachten.

Wat doen we?

De diensten van TOP omvatten een kloofanalyse en een plan van aanpak om naleving van de ISM-code, ISPS-normen, eisen van port state authorities en classificatiebureaus te waarborgen. Wij bieden ondersteuning bij conversies, nieuwbouw, vlagwisselingen, managementwisselingen, fusies van bedrijven en installatie van nieuwe scheepsmanagement entiteiten.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is een werkbaar veiligheidsbeheersysteem (SMS) dat voldoet aan de wettelijke eisen van de IMO en tevens zorgt voor kostenbesparing door incidentenbeheer en gepland onderhoud. Er is een verbeterde senioriteit op afdelingsniveau, zoals SHEQ & Technical, waarbij risico's voor personeel en milieu worden geïdentificeerd en beoordeeld. Er zijn beveiligingen geïnstalleerd voor een passende bescherming.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Audits

ISM Interne Audit

Zorgen voor naleving, kostenbesparing en een veiligere omgeving Lees meer →
Audits

ISPS Interne Audit

Zorgen voor naleving, kostenbesparing en een veiligere omgeving Lees meer →
Guidance and implementation

ISM Support

Zorgen voor naleving van de ISM-eisen Lees meer →
Guidance and implementation

Vessel Management Support

Naleving van de vessel management voorschriften Lees meer →
Bekijk alle diensten