Nl Engels

ISPS Interne Audit

Zorgen voor naleving, kostenbesparing en een veiligere omgeving

Voor wie?

TOP biedt interne ISPS-auditdiensten aan klanten wereldwijd, met bijzondere aandacht voor de scheepvaart, marine en jachtindustrie. Hieronder vallen scheepseigenaren, bouwers en managers.

Wat doen we?

TOP biedt een scala aan diensten die helpen bij het bereiken van ISM/ISPS/scheepsmanagement compliance en de voorbereiding op externe audits. Onze aanpak is gebaseerd op kennis en ervaring die is opgedaan in 25 jaar werk op dit gebied. Wij bieden gap analyses, plannen van aanpak, wettelijke (vlag)implementatiecontroles, kwaliteitscontroles en SMS-upgrades of herontwerpen.

Wat is het resultaat?

Het resultaat van het inschakelen van TOP voor een interne ISPS-audit is een veiliger omgeving voor schepen, personeel en het milieu; minder kosten door incidentenbeheer en gepland onderhoud; naleving van de IMO-regelgeving en de eisen van de vlaggenstaat; een werkbaar veiligheidsbeheersysteem; identificatie en beoordeling van risico's; passende voorzorgsmaatregelen; en minder regeldruk.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Guidance and implementation

ISPS Support

Zorgen voor naleving van de ISPS-eisen Lees meer →
Guidance and implementation

ISM Support

Zorgen voor naleving van de ISM-eisen Lees meer →
Overige vessel management

Vessel Management Interne Audit

Zorgen voor naleving, kostenbesparing en een veiligere omgeving Lees meer →
Audits

ISM Interne Audit

Zorgen voor naleving, kostenbesparing en een veiligere omgeving Lees meer →
Bekijk alle diensten