Project Engineer – Ede

Introductie

Voor onze klant in Veenendaal zijn wij per direct opzoek naar een Project Engineer (Bouwkunde of Civiele Techniek).

De klant biedt oplossingen voor vele steiger- en ondersteuningsvraagstukken in de bouw.


Organisatie

Recruitment of QHSE Specialists and Technicians

Functie

Als Project Engineer ben je, als onderdeel van het projectteam, in staat om project specifieke oplossingen te ontwerpen en tot in detail uit te werken. Dit betreft zowel het tekenen/modelleren als het berekenen van de diverse (hulp)constructies. Je streeft naar de realisatie van de ‘best for project’ oplossingen door je te verdiepen in zowel de projecten, onze klanten, de overige betrokken partijen en uiteraard de technische oplossingsmogelijkheden. De ontwerpen werk je uit in Revit. Als Project Engineer ben je met name betrokken in de orderfase van projecten. Je onderhoudt contacten met diverse intern en extern betrokkenen.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO-opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek;
  • Je bent bekend met Revit (voorkeur) en/of AutoCAD en de standaard Office-programma’s;
  • Je hebt enige jaren ervaring met (ruw)bouwprojecten bij bijvoorbeeld een (onder)aannemer, toeleverancier of ingenieursbureau is een duidelijke pré;
  • Je bent gedreven, communicatief vaardig en werkt gestructureerd en zorgvuldig;
  • Je vindt het leuk om intensief en planmatig samen te werken, zowel met onze klanten als met de rest van het projectteam.

Aanbod

Een zelfstandige en verantwoordelijke positie in een zich sterk ontwikkelend bedrijf. Binnen de organisatie heerst een informele cultuur met korte lijnen, is er ruimte voor eigen ideeën en wordt je professioneel ondersteund. Wij bieden een pakket met zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Marzena Polak m.polak@top-advies.nl

Sollicitatie

Marzena Polak

Share: