HR- & STAFFING

HR- & Staffing ervaren en betrouwbare specialisten

TOP is sinds 1989 gespecialiseerd in het werven van specialisten voor (inter)nationale projecten. behalve tijdelijk personeel, leveren wij personeel voor vaste posities bij onze opdrachtgevers. Tijdens het selectieproces richten wij ons naast harde criteria ook op waarden als persoonlijk leiderschap, positieve communicatie en uitstekend procesmanagement.

HR and staffing

TOP HR & Staffing
Binnen TOP kunnen wij bouwen op 30 jaar ervaring in Con- sultancy, Training & Support op bedrijfsmatige en KAM ge- relateerde ervaring. Wij werven niet alleen specialisten, van- uit ons advies- & trainingsbureau beschikken wij ook over de kennis om hun competenties en vaardigheden te screenen. Indien nodig geven wij hen een aanvullende training.

Ons specialisme zijn kandidaten voor project ondersteuning zoals KAM, QA/ QC, System Engineering, Proces Excellen- ce, LEAN, etc. op MBO+, HBO en universitair niveau.

We begrijpen uw branche
Onze ervaren HR- en Staffing specialisten beschikken over specifieke kennis van de industrie-, logistiek-, aannemerij-, infrastructuur-, maritiem-, olie & gas-, offshore- en energie- sector.

Wij zijn bekend met de HR uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, wat ons uiterst efficiënt maakt in het selectieproces. We bieden niet zomaar een stapel cv’s aan, wij bieden u de beste persoon aan.

Wij werven kandidaten voor tijdelijke projecten of voor vaste posities. Zowel op stafposities of op (project-) locaties.

“Al onze specialisten kunnen voortbouwen op de ervaring & expertise die door onze senior consulants achter de schermen beschikbaar wordt gesteld”.

Cesar Franken, Director TOP

Wereldwijde dekking
Wij beschikken over een database met geschikte (inter-) nationale kandidaten. Deze kandidaten beschikken over technische en leidinggevende vaardigheden of over specifieke ervaring op uw vakgebied. Bovendien kunnen wij u van kandidaten voorzien die de lokale markt kennen en de taal spreken.

Wij bieden de beste oplossing
Wij werven niet alleen de beste kandidaat, maar bieden ook het best passende contract:

  • Permanent pool Werving en Selectie No Cure No Pay!
  • Flexpool Tijdelijke plaatsingen, detacheren, uitzenden en payrolling.
  • Talentontwikkeling (jonge) talenten die actief worden begeleid door onze senior consultants

TOP is:

  • Lid van NBBU / SNA
  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Erkend referent bij de IND (kennismigranten)
  • AVG / GDPR erkend
  • Door de Belastingdienst goedgekeurde DBA contracten
  • VCU gecertificeerd

Download het productleaflet

More information?