Business people in a seminar

HR & Staffing

TOP is gespecialiseerd in het vinden van de perfecte kandidaat voor uw permanente of tijdelijke personeelsproblemen. Onderstaand een selectie van de professionals die we kunnen aanbieden:

# Kandidaat 2130 SHEQ-C Adviseur

Onze kandidaat is de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest binnen SHEQ als Engineer, Manager en Adviseur. Deze functies heeft hij binnen verschillende branches vervuld, zoals in de olie-, gas-,en windenergiesector. Maar ook bijvoorbeeld binnen de geothermische en nucleaire energie. Hij is communicatief sterk en maakt zeer makkelijk contact met zowel het MT als de medewerkers uit de operatie. Verder kent bijvoorbeeld ook bouwwereld goed en weet daarom goed zijn mannetje te staan binnen een dergelijke omgeving. Hij spreekt behalve Nederlands ook Engels (vloeiend) en Duits (goed).

# Kandidaat 2182 Bodemadviseur

Onze kandidaat is in het verleden werkzaam geweest als Bodemadviseur voor een gemeentelijke instantie. Hij heeft zich hierbij onder andere beziggehouden met bodemsanering, historisch bodemonderzoek en verkennend onderzoek. In verband met de toenmalige crisis is zijn contract niet verlengd. De jaren daarna is hij betrokken gebleven bij bodem, natuur en milieu via de verschillende organisaties. Sinds 2017 is hij weer meer betrokken bij reguliere bodemfuncties, recent als vakspecialist bodem. Hij is in het bezit van een diploma milieukunde en beschikbaar om aan de slag te gaan als Bodemadviseur.

# Kandidaat 2087 Safety Officer

Onze kandidaat is een ervaren safety/security professional met meer dan 19 jaar ervaring in de internationale offshore-industrie en op militair gebied binnen een risicovolle omgeving. Hij verzorgt met passie en toewijding de veiligheid en beveiliging van mensen in het veld. Verder is hij vaardig in het verzorgen en geven van trainingen met betrekking tot HSE en veiligheid voor individuen en grote groepen. Het is een doorgewinterde professional in het (op)volgen van beleid, procedures en regelgeving in uitdagende (vaak veranderende) situaties.

# Kandidaat 2168 Vetting Officer

Onze kandidaat is nu nog woonachtig in het buitenland. Hij heeft eerder in Nederland gewoond en zou graag willen terugkeren. Hij heeft veel nautische ervaring opgedaan op verschillende tankers. Hij heeft verder onder ander ervaring met Audits & Vettings, SHEQ Inspecties, Vessel Management/ nautical management, vessel supervision, surveying, operations & project management. het onderhouden van management systemen en de bijbehorende documentatie. Hij is nu bewust op zoek naar een kantoorfunctie.

# Kandidaat 2103 SHE(Q) Manager

Onze kandidaat is sinds kort woonachtig in Nederland. In zijn geboorteland heeft hij sinds 2011 ervaring opgedaan binnen SHEQ. Hij is werkzaam geweest als Coördinator HSE, Kwaliteitscoördinator, Director HESQ en HSEQ Manager Hij heeft onder andere ervaring opgedaan met het uitvoeren van RI&E, QHSE Audits, ontwikkelen, implementeren en geven van HSE-trainingen en het onderhouden/implementeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, gezondheid en veiligheid. (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007). Hij heeft deze ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren, zoals Olie & Gas (in deze rol had ook een link met offshore), bouw en infra.

# Kandidaat 1856 SHEQ Environmental Engineer

Onze kandidaat is bekend met de maritieme/offshore wereld. Hij heeft onder andere ervaring opgedaan als Environmental Engineer/SHEQ Fleet Management, Surveyor en als Project Engineer (cable installation projects en spare cable offloading projects). Als Project Engineer heeft hij de mogelijkheid gehad om voor grote organisaties te werken. Hij is bestand tegen de druk welke een groot project met zich mee kan brengen. Deze ervaring heeft hem ook geleerd probleemoplossend te werk te gaan. Hij heeft zijn eigen bedrijf gericht op milieuzaken (emissies, ballast water, etc.). De werkzaamheden voor zijn eigen onderneming zullen niet conflicteren met een aan te nemen opdracht. Deze zou hij nl. indien nodig ook nog uit kunnen besteden.

Vacatures

TOP Offshore richt zich op SHE- & QA-QC gerelateerde functies. Op zoek naar een SHEQ-gerelateerde functie? Bekijk onze laatste vacatures.

    Meer informatie?