Nl Engels

Staffing & Recruitment

Sneller en makkelijker personeel aannemen

Voor wie?

Bedrijven die het proces voor het aannemen van nieuw personeel willen vereenvoudigen. Je wilt minder tijd kwijt zijn aan het selecteren van de juiste kandidaten, maar je meer focussen op het kiezen van de juiste eindkandidaat.

Wat doen we?

Wij nemen het proces voor het selecteren van kandidaten uit handen. Via ons netwerk, Social Media en andere websites gaan we voor je aan de slag om mogelijke kandidaten te vinden. De eerste interviewronde voeren we voor je uit, zodat we een goede selectie van kandidaten kunnen voorleggen waar je zelf het eindinterview mee kunt doen. Op basis daarvan bepaal je zelf wie je uiteindelijk aanneemt.

Wat is het resultaat?

Je verspilt geen tijd meer aan het zoeken naar kandidaten die eventueel geschikt zouden kunnen zijn voor een openstaande positie binnen je bedrijf. Het enige dat je nog hoeft te doen is voorgeselecteerde kandidaten interviewen die hun potentie al hebben laten zien. Zo kun je makkelijker en sneller openstaande posities binnen je bedrijf vervullen.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op