Nl Engels

Safety Culture Ladder Implementatie

Creëer een veiligere werkomgeving

Voor wie

Voor bedrijven die een veilige omgeving willen creëren voor medewerkers om het risico op uitval te verminderen. Je wilt aan klanten laten zien dat je veilig werkt en zo voordelen behalen om aanbestedingen of opdrachten binnen te halen.

Wat doen we?

Onze adviseurs meten aan de hand van de Safety Culture Ladder (veiligheidsladder) het veiligheidsbewustzijn binnen het bedrijf. Hoe bewust wordt er veilig en gezond er gehandeld? De ladder bestaat in totaal uit vijf tredes. De laagste trede noemen we pathologisch en is de categorie waar bedrijven "geen tijd willen verspillen" aan preventieve activiteiten. De hoogste trede is vooruitstrevend en is de categorie waar bedrijven veiligheid volledig hebben geïntegreerd in alle bedrijfsprocessen. We helpen je om te bepalen welke acties je organisatie naar een hoger niveau brengen.

Wat is het resultaat?

Je bedrijf naar een hogere trede op de Safety Culture Ladder brengen zal het risico op uitval van medewerkers aanzienlijk verlagen. Het laat aan klanten, leveranciers en andere belanghebbenden zien dat je als bedrijf veilig werkt.

Onze klanten

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw organisatie?

Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en personeelsoplossingen.

Neem contact op

Andere diensten binnen deze categorie

Guidance and implementation

Legal Register

Wettelijke registratie volgens ISO 45001 Lees meer →
Risk management

Risk Assessment Tool

Dynamische risicobeoordeling Lees meer →
Guidance and implementation

Algemene HSEQ Support

Ondersteuning voor HSEQ Lees meer →
Risk management

HAZID / HAZOP Sessies

Lagere kosten en verbeterde veiligheid voor projecten Lees meer →
Bekijk alle diensten