Realizing Impact Together

TOP: Realizing Impact Together!

Sinds 1989 heeft TOP Advies de juiste mensen, methoden en middelen gekozen om samen met onze klanten impact te bereiken, om echt iets te bereiken. De expertise van TOP ligt in het hart van de organisatie; de core business en de optimale ondersteuning van de stafafdelingen. Samen vertalen we uw ambities naar duidelijk beleid, zichtbaar risico- en procesbeheer en uiteindelijk een soepel en effectief operationeel proces.

Om ambities om te zetten in effectieve en duurzame resultaten, vinden wij dat er aandacht moet worden besteed aan drie belangrijke pijlers in elke organisatie: processen, risico- en procesbeheer en het beleid. Deze zijn vaak niet op elkaar afgestemd of in de juiste verhouding tot elkaar.

Bij TOP willen we onze klanten uitdagen. Geen tijdelijke kortetermijnverbeteringen, maar veranderingen die duurzaam zijn en op een gestructureerde manier bijdragen aan de continuïteit van uw bedrijf; Samen Impact Realiseren!

TOP Advies cirkel model

Onze producten

 TOP biedt wereldwijd een breed scala aan standaard en op maat gemaakte oplossingen voor SHE en QA-QC gerelateerde uitdagingen.

HR and staffing

HR & Staffing

TOP is sinds 1989 gespecialiseerd in het werven van specialisten voor (inter)nationale projecten. behalve tijdelijk personeel, leveren wij personeel voor vaste posities bij onze opdrachtgevers

NCOB

NCOB – BRL 9320

Asfaltproducenten zijn gebonden aan het toepassen van goedgekeurde samenstellende bouwstoffen voor de productie van asfalt.

Hazid,jpg

FMECA/ HAZID/ HAZOP/ SIMOPS sessies

Sinds 1989 hebben TOP consultants kennis en ervaring opgebouwd in het behandelen van (project) risico’s en gevaren in uw markt. Het succes ligt volgens ons in het faciliteren van goed georganiseerde sessies voorafgaand aan een project.

ISO 9001 14001 45001

ISO 9001 | 14001 | 45001

Een pro-actief QA / HSE beleid brengt bedrijven naar een hoger niveau. De ISO 9001-, ISO 14001- & ISO 45001 standaard vereist een strategische aanpak en voegt een aantal nieuwe begrippen als leiderschap, continue verbetering en stakeholder-management toe.

ISM compliance

ISM | ISPS | MLC | OVMSA

Sinds de introductie van de ISM code heeft TOP tal van klant organisaties begeleid naar ISM compliance. zowel aan boord van schepen als het behalen van een doc. Onze consultants weten wat ze moeten doen, spreken uw taal en nemen verantwoordelijkheid in het te behalen succes.

RIEtool

RI&E Tool

De RI&E wordt vaak gezien als de basis van een effectief en gezond arbo- & gezondheidsbeleid. Toch worden er nog RIE’s zelfstandig door (externe) veiligheidskundigen uitgevoerd en gerapporteerd. krijg dat maar eens omgebogen naar actief beleid!

HR & Staffing

TOP Offshore is gericht op SHE- & QA-QC gerelateerde posities. Op zoek naar een SHEQ-gerelateerde positie? Bekijk onze vacatures of vul een open sollicitatie in.

Vacatures

Ben je op zoek naar een SHE- & QA-QC gerelateerde functie? Bekijk onze vacatures

HR & Staffing

We garanderen onze klanten betaalbare, high-end SHEQ-professionals die de klus zullen klaren.

Onze kandidaten

TOP heeft de perfecte kandidaat voor uw permanente of tijdelijke personeelsproblemen.

Onze aanpak

Om ambities om te zetten in effectieve en duurzame resultaten, zijn we van mening dat aandacht moet worden besteed aan drie belangrijke pijlers in elke organisatie: operationele processen, risico- en procesbeheer en het beleid.

Publications

Trots dat wij werken voor